Kirsi-Marja Ahon valokuvanäyttely kirjaston näyttelytilassa

Spread the love

Valokuvaaja, keramiikan artesaani, varkautelainen Kirsi-Marja Aho on pystyttänyt mittavan valokuvanäyttelyn ”Kaikkiin neljään tuuleen”. Yli 40 valokuvateosta, lisäksi keramiikkaa ja lasitöitä sekä pienimuotoinen näyttely ”Esiripun takana”. Valokuvateokset ovat pimiötyönä käsin vedostettuja. Näyttelyn metalligrafiikka on myös Kirsi-Marjan itse vedostamaa – lähinnä akvatinta-etsaus-menetelmällä. Näyttelyn yhtenä elementtinä on valokuvauksen, grafiikan ja keramiikan synteesi ja se, että kannattaa pysähtyä käyttämään itselleen suotuja lahjoja.

Kuvaesityksen kuvat: Kirsi-Marja Aho

Äänihaastattelussa valokuvaaja, keramiikan artesaani Kirsi-Marja Aho kertoo näyttelystään ja laajasti muun muassa valokuvauksen historiasta

Kirsi-Marja Aho 9.1.-24

Jätä kommentti