Lapsiperheiden yleinen neuvonta laajenee koko Pohjois-Savoon

Spread the love

Lapsiperheiden yleinen neuvonta aloitti toimintansa viime elokuun alussa kymmenen kunnan alueella Pohjois-Savossa. Tammikuun 8. päivästä alkaen neuvontanumeroon voivat soittaa kaikki Pohjois-Savon alueella asuvat lapsiperheet.

Neuvontaa annetaan yleisellä tasolla. Numerossa ei arvioida palveluiden tarvetta tai tehdä päätöksiä palveluiden saamisesta. Neuvonnan työntekijät kertovat erilaisista vaihtoehdoista, joita yhdistykset, järjestöt, yritykset, kunnat ja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoavat soittajan omalla asuinalueella. Neuvontanumeroon voi halutessaan soittaa myös nimettömänä.

Neuvontanumero 017 273 4300 on avoinna arkisin kello 9–15 ja arkipyhän aattona kello 9–12. Käytössä on takaisinsoittojärjestelmä. Numerosta soitetaan takaisin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Neuvontanumeroon voi soittaa myös läheisen roolissa.

 

Jätä kommentti