Varkauden Teatterin joulumuistaminen Varkauden ev.lut. seurakunnan kautta

Spread the love

Varkauden Teatteri haluaa tuoda hyvää joulumieltä vähävaraisiin varkautelaiskoteihin. Teatteri tarjoaa 100 ilmaista lippua perjantain 29.12. klo 19 Baskervillen koira -näytökseen.

Baskervillen koira on komediamestari Ken Ludwigin sovittama hilpeä jännäri. Se perustuu Artur Conan Doylen saman nimiseen klassikkokirjaan. Näytelmässä ikoninen parivaljakko, Sherlock Holmes ja tohtori Watson seikkailevat Baskervillen kartanossa ja sitä ympäröivillä nummilla. Komedia vilisee mitä hulvattomampia henkilöhahmoja.

Yhteistyökumppanina diakoniatyö

Yhteistyökumppaniksi valikoitui jälleen Varkauden ev.lut. seurakunnan diakoniatyö. Heillä on kattavat yhteydet ja väylät, joilla he tavoittavat oikeat ihmiset.

– Hyväosaisuus ei jakaudu tasaisesti kaikille. Kaupungissamme on edelleen työttömyyttä. Silloin käy väistämättä niin, että kaikilla ei ole samanlaista mahdollisuutta mahdollista nauttia teatterin voimauttavasta energiasta, sanoo teatterinjohtaja Juha Vuorinen.

– Tänä vuonna joulutervehdyksemme tulee tässä muodossa, hän jatkaa.

Jätä kommentti