Vanhan Varkauden Joulu avattiin

Spread the love

Vanhan Varkauden Joulu -tapahtumaviikko 1.-10.12.2023 on täynnä tapahtumia ja käyntikohteita. Vanhan Varkauden jouluavausta vietettiin perjantai-iltana 1.12. Varkauden Kotiseutukeskus Tyyskässä. Tunnelmallisen iltarupeaman aikana oli yhteisjoululauluja lapsille ja aikuisille, joulukahvila, joulukorttityöpaja ja itse joulupukki oli paikan päällä avaamassa joulua – Joulunhengetär Keiju oli illan tunnelmaa luomassa omalla osuudellaan.

Tapahtumaviikko kutsuu viettämään perinteikästä ja tapahtumarikasta joulunaikaa ihastuttavaan vanhaan kaupunkiin, jonka kadut, korttelit ja talot ovat tarinoita ja jouluista tunnelmaa täynnä.

Viikolle asettuu monenlaisia jouluisia, alueen eri toimijoiden omia tapahtumia, joista tietoa löytyy Vanhan Varkauden Joulun some-kanavilla ja netissä osoitteessa: visitvarkaus.fi

Lauantaina 2.12. on Vanhan Varkauden Joulutalot -tapahtuma, jossa 16 ihanaa joulutaloa avaa ovensa vieraille – mukana on yksityiskoteja, taiteilijoiden ateljeita ja muitakin tiloja, joissa voi vierailla. Teatteriryhmä Nimettömien Lapsuuteni joulu -näytös – joulumuistoja lapsuudesta Vanhassa Varkaudessa, Taiteilijatalo Taideniityn joulutuvassa, esittäytyi jo Vanhan Varkauden Joulun avausiltana. Näytöksiä on lisää sunnuntai-iltaisin 3.12. ja 10.12.

Vanhan Varkauden Joulu -tapahtumaviikkoa ovat yhteistyössä olleet rakentamassa mm. Varkauden Museokeskus Konsti, Varkauden Kotiseutukeskus Tyyskä & Warkautelaiset ry. Tapahtumaa on tukenut Varkauden kaupunki.

Kuvagalleriassa tunnelmia Vanhan Varkauden Joulun avaustilaisuudesta.

Jätä kommentti