Avoimet joulukylät kutsuu tunnelmallisiin tapahtumiin Harjurannalle

Spread the love

Harjurannan Kyläyhdistys ry järjestää tänäkin vuonna perinteiset joulun ajan tapahtumat yhteistyössä Varkauden ev. lut seurakunnan kanssa. Tapahtumat ovat myös osa Suomen Kylät ry:n Avoimet joulukylät -tapahtumakokonaisuutta. Kaikki tapahtumat löytyvät sivulta https://suomenkylat.fi/joulukylat-kartalla

Harjurannan Kylätuvalla (os. Harjurannantie 588) lauletaan kauneimpia joululauluja perinteiseen tapaan torstaina 7.12. klo 18–19. Kaikki kyläläiset ja kausiasukkaat ovat tervetulleita virittäytymään joulutunnelmaan. Samalla voi osallistua keräykseen, jolla tuetaan Suomen Lähetysseuran työtä.

Joulun viettoon hiljennytään tunnelmallisessa luontokirkossa Varkauden korkeimmalla paikalla, Joenmäen vuorella. Joulurauhan julistus järjestetään luontokirkolla keskiviikkona 13.12. klo 18–19. Kyläyhdistys valaisee alueen kymmenin kynttilöin ja ulkotulin, tulijoita pyydetään kuitenkin varautumaan pakkasen lisäksi pimeään ja ottamaan mukaan otsa-/taskulamppu.

Joululaulujen yhteydessä Kyläyhdistys tarjoaa Kylätuvan kahviossa joulutorttukahvit. Peisin laavulla on joulurauhan julistuksessa tarjolla lämmintä glögiä ja pipareita. Vapaaehtoinen tarjoilumaksu menee Kyläyhdistyksen toiminnan tukemiseen, kyläläisten hyväksi.

 

Jätä kommentti