Varkauden Joulunavaus keräsi kivasti väkeä nauttimaan tunnelmasta

Spread the love

Joulun tunnelmaan virittäydyttiin joulunavauslauantain 25.11. aamupäivällä Taulumäen torilla Varkaudessa. Vaikka pakkanen näytteli mittarissa alun toistakymmentä astetta, niin aurinko ilahdutti torille saapunutta väkeä juhlakauden tunnelmaan. Torilla oli tarjolla jouluista ohjelmaa koko perheelle ja joulutoritunnelmaa. Hyvä niin.

Varkauden Joulunavaus levittää joulumieltä myös kaupungin keskusta-alueille – tonttuovisuunnistusta, kauneimman jouluikkunan äänestystä ja paikalliset yritykset palvelevat poimimisessa lahjoja pukinkonttiin. Varkauden Joulunavaus -tapahtuman järjestelyistä vastasi Warkauden kaupunkikeskusta ry.

Joulunavauslauantaina riittää tekemistä ja kokemista. Soisalo-opisto juhlii 15-vuotisuuttaan Warkaus-salissa klo 15 alkaen ja kaupungintalon vierustalla avautuu Lumottu puisto -valotaidetapahtuma klo 17.

Eikä tässä vielä kaikki. Reilun viikon mittainen Vanhan Varkauden Joulu käynnistyy perjantaina 1.12. klo 17 Varkauden Kotiseutukeskus Tyyskässä – tapahtumia ja käyntikohteita on tulossa sangen runsaasti eri puolilla kaupunkia. Ja juuri ennen joulua perinteiseen tapaan vietetään Talvipäivänseisaus-tapahtumaa Taipaleen kanava-alueella perjantaina 22.12. klo 17 alkaen.

Jätä kommentti