Joulunavauslauantai huipentui Lumottu Puisto -valotaidetapahtumaan

Spread the love

Kipakka alkuillan pakkaskeli ja pistäydyin alkuillasta Itsenäisyydenpuistossa Varkauden kaupungintalon vierustalla. Ja niin teki moni muukin – tuli katsomaan aivan uudenlaista valotaidetapahtumaa nimeltään Lumottu Puisto. Valojenlumoa, tulitaide-esityksiä, äänimaisemaa. Näitä olivat toteuttamassa ”oman kylän pojat”, valotaiteilija Petteri Vaalimaa ja tulitaiteilija Väinö Makkonen. Lumottu Puisto -valotaidetapahtuman järjesti Varkauden kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut. Tapahtumaa voi käydä ihastelemassa lauantaina 25.11. klo 22 saakka. Alueen valaistus ja äänimaailma olivat Petteri Vaalimaan käsialaa.

Valotaidetapahtumaan valotaideteoksia olivat tehneet mm. Soisalo-opiston Väännetään rautalangasta -ryhmä ohjaajanaan Eira Auvinen, Soisalo-opiston kuvataidekoulu ja Mun juttu – Kuvista ja kässää -kerholaiset Puurtilan koululta ohjaajanaan Liisa Räisä-Natunen.

Illan aikana tapahtumassa liikkui satumaisia valohahmoja Harjurannan Nuorisoteatterin toimesta. Lämmikettä ja pientä iltapalaa tarjosivat Keski-Savon Yrittäjänaiset ry ja Lions Club Varkaus/Justiina.

 

Oheisessa kuvagalleriassa alkuillan tunnelmia valotaidetapahtumasta.

Jätä kommentti