”Kadonnut kansa ja muita kertomuksia” on ilmestynyt

Spread the love

Kadonnut kansa ja muita kertomuksia kokoaa yksiin kansiin joukon Juho Sihvosen yliluonnollisia sarjakuvanovelleja. Kadonnut kansa kertoo pronssikautisista suohaudoista, joiden historian uteliaat tutkijat saavat huomata turhankin eläväksi! Lisäksi sarjakuva-albumin sivuilla nähdään toinen toistaan kammottavampia olentoja ja mieltä kutkuttavia mysteerejä.

Juho Sihvonen (1989) on savonlinnalainen kuvataiteilija ja sarjakuvantekijä. Sarjakuvien saralla hän on julkaissut useita sarjakuva[1]albumeita sekä piirtänyt sarjakuvia ja kuvituksia sanoma-, aikakausi- ja sarjakuvalehtiin (mm. Ilta-Sanomat, Parnasso, Sarjainfo, Sarjari ja Kevyt Metalli). Sihvosen viimeisin sarjakuva-albumi on vuonna 2022 ilmestynyt tieteistarina Post-Apokalyptinen Cowboy.

Jätä kommentti