Pieksämäen Kuvataideseura ry:llä 57. vuosinäyttely

Spread the love

Pieksämäen Kuvataideseura ry:n 57. vuosinäyttely on esillä kulttuurikeskus Poleenissa 24.11.2023.  – 06.1.2024. Näyttelyn teemana on Harmonia. Näyttelyyn voivat tarjota töitään kaikki halukkaat. Teosten tulee olla tehtyjä v. 2021–2023. Näyttely jurytetään, juryttäjä on tänä vuonna mikkeliläinen kuvataiteilija Pirita Lautala.

Pieksämäen Kuvataideseuran toiminnan tarkoituksena on visuaalisen taiteen (arkkitehtuuri, audiovisuaalinen taide, kuvataide, taidekäsityö) ammattimaisen tekemisen toimintaedellytysten ja harrastustoiminnan tukeminen sekä kulttuurin harrastuksen ja tason edistäminen paikkakunnalla.

Harmonia symboloi asioiden välistä sopusointua ja rauhaa. Musiikissa harmonia on se pohja, jonka kuulemme säestyksenä melodialle. Harmonia voi olla myös ristiriitainen ja jännitteinen. Usein harmonia luo jännitteitä ja purkautuu palkitsevalla tavalla.

Pieksämäen Kuvataideseuran 57. vuosinäyttelyssä etsitään ja löydetään värien ja muotojen harmoniaa.

Jätä kommentti