”Tavalliset isät” – Duo Hetki konsertoi Joroisissa

Spread the love

Laulaja Iiro Hynnisen ja kitaristi Harri Immosen muodostama Duo Hetki musisoi isänpäivän aattona lauantaina 11.11. klo 18 Joroisten kirkossa. Duo Hetki järjestää konsertin yhdessä Joroisten seurakunnan kanssa. Konsertti on nimeltään ”Tavalliset isät” ja idea konsertista on parivaljakolla muhinut viime kesästä asti. Nyt konsertti toteutuu.

Konsertissa kuullaan koskettavia tarinoita tavallisesta elämästä sanoin ja sävelin, kahden tavallisen isän esittämänä. Konserttiin on panostettu myös visuaalisesti ja tavoitteena on luoda tunnelmallinen hetki, jolla on hyvä aloittaa isänpäivän vietto.

Illan aikana kuulijoille tuodaan varsin monipuolinen kattaus biisejä tunnetuilta yhtyeiltä ja artisteilta – alkuperäisiä sävelteoksia kunnioittaen. Konsertissa kuultavat sovitukset ovat Harri Immosen käsialaa. Ohjelmassa on lauluja mm. seuraavilta nimiltä: Vesterinen yhtyeineen, Chisu, Samuli Edelmann, Pauli Hanhiniemi, Tapio Rautavaara, Vesala, Jesse Kaikuranta, Juha Tapio ja Lauri Tähkä.

Jätä kommentti