Soisalo-opisto juhlii 15-vuotisuuttaan

Spread the love

Soisalo-opisto kutsuu kaikkia juhlimaan yhdessä 15-vuotiasta opistoa. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Maanantaina 20.11. Heinävedellä Varjentiinissa klo 18–19 ohjelmassa on
mm. musiikkia, tanssiesityksiä ja runonlausuntaa. Ja kakkukahvit 100:lle ensimmäiselle.

Samoin 100 ensimmäiselle on luvassa kakkukahvit Joroisissa, jossa juhlaa vietetään torstaina 23.11. klo 18–19 Urheilutalon aulassa. Ohjelmassa on mm. musiikkia, tanssiesityksiä ja historian havinaa karttojen muodossa.

Lauantaina 25.11. klo 15–16 juhlitaan Warkaus-Salissa. Ohjelmassa mm. musiikkia, tanssia, teatteria, kuvataidetta, muotinäytös ja opebändi.

Vuoden 2008 opinto-oppaassa rehtori Jorma Pesonen nimeää lukuvuoden 2008–09 teemaksi: ”Soisalo-opisto aloittaa”. Kuten silloinkin, Soisalo-opisto tarjoaa kaikenikäisille monipuolisia harrastus- ja opiskelumahdollisuuksia kansalaisopistossa sekä taiteen perusopetuksessa musiikkiopistossa, kuvataide-, käsityö-, taideleikki- ja tanssikouluissa. Opisto toimii Heinävedellä, Joroisissa ja Varkaudessa sekä järjestää musiikkiopiston opetuksen Leppävirralla ja Pieksämäellä.

Harrastaminen samasta asiasta kiinnostuneiden kanssa ammattitaitoisen opettajan ohjaamana lisää hyvinvointia. Kokemus uuden oppimisesta, onnistumisen tunteen kokeminen, mielialan parantuminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen ovat merkittävimmät vaikutukset, joita kursseille osallistuneet kokevat Soisalo-opiston asiakaskyselyiden mukaan.

Aikaisempaa harrastuneisuutta ei tarvita, mielenkiinto aiheeseen riittää – toki pitkällä olevatkin harrastajat ovat tervetulleita. Pääsykokeita ei ole missään ryhmissä, tulijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Soisalo-opisto tuottaa useita kulttuuritapahtumia toiminta-alueellaan: kädentaitojen – ja kuvataiteiden näyttelyitä, tanssinäytöksiä ja konsertteja. Laajasta kurssitarjonnasta sekä tapahtumista löytää tietoa opiston kotisivulta: soisalo-opisto.fi

 

 

 

Jätä kommentti