Warkauden Nuorkauppakamari valitsi hallituksen vuodelle 2024

Spread the love

Warkauden Nuorkauppakamari Ry valitsi vuoden 2024 hallituksen Vaalikokouksessaan 27.10.2023. Hallituksen puheenjohtajana (PRES) vuonna 2024 toimii Miitta Murtoperä. Muita hallituksen jäseniä vuonna 2024 ovat väistyvä puheenjohtaja (IPP) Marianna Turunen, valmistautuva puheenjohtaja (DP) Sini-Tuuli Mäkinen, tapahtuma- ja koulutusvastaava (IND-LOM) Milla Korhonen,  kansainvälisyysvastaava (INT) Kirsi Markkanen, yhteiskuntavastaava (COM) Tuomas Ruokamo, tiedottaja (LIO) Jaana Tiitinen, rahastonhoitaja (TREAS) Henna Paukkonen, sihteeri (SECY) Elina Suomalainen.

Miitta Murtoperä kertoo täydellä innolla lähtevänsä luotsaamaan nuorkauppakamarin ensi vuoden hallitusta.

– Kuluvana vuonna on tehty hienoa pohjatyötä ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Olemme yhdessä tehneet paikallisesti nuorkauppakamaritoimintaa näkyvämmäksi, minkä ansiosta olemme saaneet uusia innokkaita koejäseniä ja jäseniä mukaan yhdistyksen toimintaan. Hienoja projekteja on suunnitelmissa ja niistä päästään pian kertomaan lisää, hän toteaa.

Jätä kommentti