Tulossa: Kekri-ilta Harjurannalla

Spread the love

Perjantaina 3.11. Harjurannan Kylätuvalla (Harjurannantie 588, Varkaus) discoillaan ja vietetään musiikillista kekri-iltaa.

Lasten omassa Halloween-discossa klo 17-19 jokainen tanssija pääsee näyttämään parhaat tanssiliikkeensä! Tapahtumassa mukana myös Original Sinner’s Unicorn Factory tekemässä lapsille glittertatuointeja pientä maksua vastaan.

Kekri-illassa klo 19-22 musiikista vastaa lupsakka savolainen, Jere Hartikainen, jonka keikoilla on aina tunnelma katossa. Illan aikana käydään tunteita läpi aina itkusta nauruun, mikä on musiikissa tärkeää. Biisilista on hyvinkin kattava aina 1930-luvulta lähtien ja Jere ottaa mielellään toiveita vastaan, jopa keikan aikana.

Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Kahvio ja pubi ovat myös avoinna.

Jätä kommentti