”Kummajaisten karnevaalit” käynnistyivät Syys-Vekarassa

Spread the love

Kahdeksannen kerran järjestetty Syys-Vekara on käynnistynyt ilahduttamaan syyslomaviikon aikana. Tämän syksyn teemana on ”Kummajaisten karnevaalit”. On kaikenlaisia kummallisia ja jännittäviäkin juttuja – myös iloisia ja humoristisia. Tekemistä riittää kaikenikäisille lapsille viikon jokaiselle päivälle. Syys-Vekaran tapahtumatiedot löytyvät netistä osoitteesta: vekara-varkaus.fi

Aamupäivän kävelylenkillä bongailin kummitusikkunoita Kauppakadun varrelta. Ja toki niitä löytyi. Sitten kirjaston sisätiloissa alkoikin jo aamukymmeneltä kuulua iloisia lastenääniä – olivat karmaisevan kirjastosuunnistuksen lumoissa. Ja kirjaston vitriinissä esittelyssä Barbie-keräilijä Terhi Siippaisen kokoelmista näyttely – Barbie-nukkeja ystävineen 1960-luvulta tähän päivään saakka.

Syys-Vekaran avauspäivän, maanantain ohjelmistosta mainittakoon, että alkuillasta klo 17 on Kumma Resortin avajaiset. Kummajaisten ikioma lomakohde avautuu Ämmäkosken koskipuistossa.

Jätä kommentti