Apua arkeen -hyvinvointitapahtuma tarjosi tietoa runsain määrin

Spread the love

Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry järjesti Apua arkeen -hyvinvointitapahtuman Warkaus-salissa torstaina 5.10. Mukana järjestelyissä olivat Varkauden kaupunki, Studio Olohuone ja Varkauden vanhusneuvosto. Apua arkeen -messut oli kaikille avoin hyvinvointitapahtuma – nyt se järjestettiin toista kertaa.

Messuilla oli toimintaansa esittelemässä paikallisia sosiaali- ja terveysalan yhdistyksiä, yrityksiä ja toimijoita, jotka tuottavat tai myyvät arkea helpottavia apuvälineitä ja palveluita. Lisäksi salin puolella oli tarjolla tietoiskuja ja luentoja hyvinvointiin liittyvistä aiheista.

Äänihaastattelussa Varkauden kaupungin liikuntaneuvoja Else Lehtonen, Jonna Mark-Jääskeläinen Pohjois-Savon hyvinvointialueen Ikäkeskuksesta ja Varkauden kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen johtava kulttuurituottaja Terhi Siippainen

Apua arkeen -messut

Jätä kommentti