Leijonilla hyväntekeväisyyskeräys lapsiperheille

Spread the love

Joka vuosi 8.10. vietetään valtakunnallista Lions-toiminnan Hyvän Päivää, joka koskee kaikkia noin 17.000 vapaaehtoistyöhön sitoutunutta lionia yli 800 Lions-klubissa eri puolilla maata. Hyvän Päivän tarkoituksena on kiinnittää huomiota lionien vapaaehtoiseen palvelutoimintaan, tehdä samalla tunnetuksi paikallista Lions-toimintaa ja kertoa klubien monista tavoista tehdä hyvää.

Ensi sunnuntaina 8.10. Lions Club Varkaus/Justiina ja Lions Club Varkaus-Koskenniemi järjestävät Varkaudessa yhdessä Auta lasta, Auta perhettä -hyväntekeväisyyskeräyksen klo 10-18 Citymarketin käytävässä. Keräystavara toimitetaan Varkauden seurakunnan diakoniatyön kautta varkautelaisille lapsiperheille.

Apua voi antaa ostamalla kaupasta yhden tuotteen – se voi olla pilaantumatonta ruokaa kuten säilykkeitä, jauhoja, mysliä, näkkileipää yms. Voi myös ostaa hygieniatuotteita, lastenleluja, pelejä tai vaikkapa vaatteita. Siis käytännössä kaikkea muuta paitsi tuoreita elintarvikkeita. Kaupasta ostettu tuote jätetään kaupassa olevaan Lions-klubin keräyspisteeseen.

Yksikin pieni tuote antaa suuren ilon apua tarvitseville perheille.

Jätä kommentti