Warkauden Nuorkauppakamari tärkeän asian äärellä

Spread the love

Raha- ja talousasiat voi saada nuoret mietteliäiksi ja ne voi jopa stressata ja kuormittaa. Raha ja sen hallinta kuitenkin liittyy moneen elämän osa-alueeseen päivittäin. Warkauden Nuorkauppakamarissa koetaan tärkeäksi auttaa jakamaan tietoisuutta oman talouden ja raha-asioiden hallinnassa. Nuorkauppakamari järjestää 5.10.2023 opiskelijoille suunnatun Nuorten taloustaidot- messut.

Luvassa on mukavat messut täynnä neutraalia rahapuhetta. Messuja on juontamassa Tiktokistakin tuttu Vili Lehtelä.

Tärkeän asian äärelle Warkauden Nuorkauppakamari on saanut myös hienosti yhteistyökumppaneita: Savon ammattiopisto, Varkauden kaupunki, OmaSp. Tapahtumaa on myös tukemassa PeeÄssä, OP Pohjois-Savo, Nordea, Joroisten Oma osuuskunta, K-Market Herttu.

Messuilla järjestettävässä livestreamissa nähdään Te-palvelut, Ulosotto, Talousneuvola, Talous- ja velkaneuvonta Varkaus, OmaSp.

Jätä kommentti