Varkaus hakee kiinteistökehitykseen toimitusjohtajaa

Spread the love

Varkauden kaupunki ja sen omistamat yhtiöt Navitas Kehitys Oy, Keski-Savon Teollisuuskylä Oy sekä Varkauden Taitotalo Oy ovat sopineet yhtiöissä tehtävistä johtamismuutoksista. Nykytilanteessa yhtiöiden toimitusjohtajana toimii Jouko Laitinen, joka muutoksen jälkeen jatkaa Navitas Kehityksen toimitusjohtajana ja pystyy siten keskittymään mm. elinvoiman ja yritysten kehittämiseen sekä yritysten sijoittumistyöhön.

Keski-Savon Teollisuuskylän sekä Varkauden Taitotalojen osalta käynnistetään uuden toimitusjohtajan haku. Jouko Laitinen jatkaa yhtiöiden johdossa siihen saakka, kun uusi johtaja on löytynyt ja on aloittanut tehtävässä. Johtajamuutoksella vastataan yhtiöiden toiminnan muuttuneisiin tarpeisiin tilanteessa, jossa muun muassa Varkauden akkutehtaalle on löytynyt uusi toimija.

− Varkaudessa on menossa tällä hetkellä paljon elinkeinojen kehittämisen parissa ja on tärkeää, että meillä on riittävä resurssi vastata yritysten kasvu- ja kehitystarpeisiin, kertoo Varkauden kaupunginjohtaja Joonas Hänninen.

− Johtamismuutos mahdollistaa meille kiinteistökehitykseen liittyvän erityisosaamisen, joka on ratkaisevan tärkeässä roolissa nopeasti muuttuvassa elinkeinoelämän toimintaympäristössä, toteaa Keski-Savon Teollisuuskylä Oy:n sekä Varkauden Taitotalot Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Kuosmanen.

− Tällä järjestelyllä selkeytetään toimitusjohtaja Jouko Laitisen toimenkuvaa ja tehostetaan yhtiöiden toimintaa, kertoo Navitas Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Risto Husu.

Jätä kommentti