Kollektiivinen kotiseutu -näyttely Taideniityssä

Spread the love

Kommila Kollektiivin puuhamiesten toteuttama näyttely ”Kollektiivinen kotiseutu” yhdistää Olli Huttusen valokuvat, Väinö Makkosen runot ja Petteri Vaalimaan äänimaiseman elämykselliseksi kokonaisuudeksi, Kuvat on taltioitu Varkaudesta eri vuodenaikoina, kuvien hetkiä korostetaan äänen ja runojen myötä kotiseuturakkautta vaalien. Näyttely on esillä Taiteilijatalo Taideniityn toisessa kerroksessa syyskuun ajan.

Vanhan Varkauden pystyi kokemaan uudessa valossa, kun lauantai-iltana 9.9. Taideniityn sisäpiha sai ylleen värien loistoa ja liikettä. Äänimaisemassa pystyi kuulemaan varkautelaisille tuttuja elementtejä ja paikalla oli myös Väinö Makkosen toteuttama aito savolainen Kiviukot-installaatio. Valo-installaation toteutti Petteri Vaalimaa.

Äänihaastattelussa Kommila Kollektiivin jäsen Väinö Makkonen

Jätä kommentti