Chili today – hottia lattaria

Spread the love

Lattaritunnelmia ja -rytmejä saatiin nauttia tunnin verran Warkaus-salissa Vt23 Jatsiorkesterin tahdittamana tunnin verran lauantain alkuillasta. Konsertti liittyi Varkaus-päivien ohjelmaan ja konsertin juonsi big bandin kapellimestari Janne Juutilainen. Latinalaisamerikkalaisten rytmien parissa mentiin tyylikkäästi.

Soep hyvinnin – kuten Vt23 Jatsiorkesterin tunnuslauseena on. Puhallinsektiot puhuivat keskenään, myös muut instrumentit vuorottelivat ja soivat lukuisissa sooloissa. Liikkeelle lähdettiin tutuilla Brazil-sävelillä, väliin mm. Astor Piazzolan tangoa ja yksi parikin uskaltautui tanssimaan, Stevie Wonderia lattarirytmein ja konsertin päätteeksi ”La chanson d´0rphee” – ”Yön väistyessä”.

Kyllä oli rytmikästä lattaritunnelmaa. Vieläkin chili tuntuu suupielessä…

Jätä kommentti