Varkaus-päivät jatkuvat…

Spread the love

Lauantaiaamupäivällä tein kuvauskierroksen Varkaus-päivien toisen päivän muutamassa kohteessa. Kansallispukukarkeloissa Varkauden Kotiseutukeskus Tyyskässä ”tuuletettiin kansallispukuja” ja karkeloitiin. ”Kansallispukupoliisit” eivät olleet paikalla. Kotiseutukeskuksen sisätiloissa oli Hanna Kettusen upea näyttely kansallispukuihin puetuista nukeista. Tehtaan koululla ”Miljoonan puun talkoissa” puuntaimia olivat jakamassa Varkauden museoiden Anna Vepsä ja Tytti Härkönen, Warkaus VII oli valmiina risteilylle aamupäivän auringossa Navitaksen laiturissa ja ”Iloa vapaaehtoistyöhön” -teemaa esiteltiin Varkauden Vaaputtajien Koukkula-majalla.

Iltaan saakka on luvassa monenlaista ohjelmaa, josta tiedot löytyvät osoitteesta: varkaus.fi/varkauspaivat

Äänihaastattelussa Hanna Kettunen

Jätä kommentti