Vierailuesitys peruuntuu Varkauden Teatterissa

Spread the love

Maarianvaaran teatteri peruu Pähkinäsaari 1323 -rajakarnevaali -vierailuesityksen Varkauden Teatteriin lauantailta 9.9. klo 18. Esitys perutaan sairaustapauksen vuoksi. Varkauden Teatteri on saanut sijoitettua korvaavan esityksen torstaille 28.9. klo 19.

– Nyt peruttu esitys oli harmillisesti suunniteltu osaksi Varkaus-päivien tarjontaa. Sairaustapauksen edessä hieno suunnitelmamme muuttui haaveeksi, pahoittelee teatterinjohtaja Juha Vuorinen.

Varkauden Teatteri kehottaa katsojia pitämään jo lunastetut lippunsa tallessa. Liput voi siirtää korvaavaan esitykseen. Ajantasainen näytösaikataulu on päivitetty teatterin internet-sivulle.
Asiakkaan halutessa rahansa takaisin teatteri pyytää huomioimaan, että se ei valitettavasti pysty palauttamaan Ticketmasterin palvelumaksuja.

Henkilöitä, jotka ovat ostaneet lippunsa ilman yhteystietojen jättämistä, pyydetään ottamaan yhteyttä lippumyymäläämme ensisijaisesti sähköpostitse: myynti@varkaudenteatteri.fi tai puh. 044 364 8830.

Peruutukset aiheuttavat teatterin puhelinpalveluun ruuhkaa, teatteri kiittää jo etukäteen kärsivällisyydestä ja pahoittelee tapahtunutta.

Jätä kommentti