Neulekino Maximissa

Spread the love

Varkauden elokuvateatteri Maximissa järjestetään odotettu ja toivottu Neulekino lauantaina 9. syyskuuta. Elokuvana nähdään kotimainen uutuusdraama Lapua 1976.

Neulekinoon voi ottaa mukaan neuleen, virkkuun tai muun pienikokoisen käsityön ja katsoa sitä tehdessään samalla elokuvaa. Ketään katsomossa ei häiritse pieni kilinä, lankojen suhina tai kuiskauksetkaan neulomiskaverin kanssa.

Näytöksessä on paikalla Varkauden Taito Shopin käsityöneuvoja, jolta saa apua käsityön aloittamiseen tai sen tekemiseen. Salissa on himmennetyt valot, jotta käsityötä näkee tehdä paremmin.
Elokuvan näytös alkaa klo 14.00, mutta Maximiin voi tulla jo klo 13.00 alkaen ja nauttia rauhallisesta hetkestä käsitöiden ja muiden neulojien seurassa.

Lapua 1976 on tarina rakkaudesta, rohkeudesta ja toivosta. Elokuva on tositapahtumiin pohjautuva rakkaustarina ihmisistä, jotka joutuvat keskelle Lapuan Patruunatehtaan räjähdystä. Elokuvan pääosissa ovat Jussi-palkittu Linnea LeinoKonsta Laakso, Hannu-Pekka Björkman ja Leo Sjöman. Elokuvan on ohjannut Toni Kurkimäki.

Neulekinon järjestävät yhteistyössä Savon Kinot ja Varkauden Taito Shop. Tapahtuma on osa Varkaus-päivien ohjelmaa.

Jätä kommentti