Varkauden 110-vuotiailla yhteisjuhla lauantaina 19.8.

Spread the love

Lauantaina 19.8. aamukymmeneltä fanfaarien saattelemana käynnistyy Varkauden Teatterin pääovelta 110-vuotiaiden yhteinen juhlapäivä. Ja ketä nämä synttärisankarit ovat? Ilmaista kivaa ovat päivän mittaan tarjoamassa 110-vuotiaat: Puurtilan Martat, Ravintola Kaks Ruusua, Taidekeskus Väinölä, Varkauden Soittokunta, Varkauden Teatteri ja Varkauden Wanha Asema.

Taidekeskus Väinölän Kalakukko-katujuna liikennöi ilman lippuvarauksia, ilmaiseksi juhlapäivänä. Teatterilta juna suuntaa kulkunsa Varkauden Wanhalle Asemalle ja sieltä Ravintola Kaks Ruusuun, jossa on ohjelmallinen lounas, myyjäiset ja juhlahumua. Taidekeskus Väinölään katujuna starttaa klo 13.45 ja klo 14 Väinölässä alkaa kesän kiitosjuhla perinteiseen tapaan.

Kalakukko-katujuna ajaa juhlapäiväreittiä klo 11, klo 12 ja klo 13 – lähtö Kaks Ruusun pihasta. Kesä 2023 on jättänyt oman jälkensä muistojen helminauhaan.

Äänihaastattelussa Ravintola Kaks Ruusun Pekka Kinnunen ja Puurtilan Marttojen puheenjohtaja Hilkka Räsänen

Jätä kommentti