Pikku Sampo -tapahtuma lauantaina torilla

Spread the love

Koko perheen veloitukseton tapahtuma Pikku Sampo tulee Taulumäen torille 12.8. kello kymmenestä yhteen aamupäivällä. Päivän aikana torilla on osallistavaa ohjelmaa, kuten pomppulinna, taikurieristys, glittertatuointeja ja Pelastetaan Haukivesi roskista -työpaja. Torilla on samaan aikaan myös perinteinen toripäivä ja lavalla esiintyy myös Huuliharpunsoittajat. Paikalle odotetaan siis monipuolisen ohjelman vuoksi kaiken ikäisiä kävijöitä.  

Pikku Sampo on osa Warkauden Nuorkauppakamarin juhlavuoden ohjelmistoa. Yhdistys täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja järjestää ohjelmaa kaupungilla kaiken ikäisille. Aiemmin keväällä pidetyt Businesstreffit olivat businesselämälle suunnattu tapahtuma ja Pikku Sampo lapsiperheille. Syksyllä on tulossa myös nuorille suunnattua ohjelmaa.  

Nuorkauppakamaritoiminta on mahdollisuus jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kouluttamiseen. Yhdistykseen otetaan jäseniksi 18-40 vuotiaita toiminnasta kiinnostuneita aikuisia. Maailman parhaaksi harrastukseksi kuvattu toiminta mahdollistaa mm. vetovoimaisiin tapahtumiin ja projekteihin osallistumisen yhdessä muiden jäsenten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Jätä kommentti