Reservin majuri, kirjailija Ville Kaarnakari: Sota Ukrainassa perustunee vääriin tilannearvioihin

Spread the love

Pieksämäen Dekkarit -festivaalin päätöspäivänä kuultiin reservin majuri, sota- ja vakoiluteoksia kirjoittanutta Ville Kaarnakaria, jolta on valmistumassa kaksi kirjaa – toinen jo lokakuussa ja toinen ensi vuoden puolella.

Häkkilän tilan pihapiiriin istahdettiin festivaalin päätöskeskusteluun.

Festivaali saatettiin päätökseen keskustelutuokiolla teemalla ”Bloody Sunday” – ulkosalla pidettyjen ”turpakäräjien” keskustelun yhtenä aiheena oli paljonkin puhetta yleisesti herättänyt vaihtoehtoasetelma: äänikirja vai painettu kirja.

Kirjailijat Janne Toivoniemi (kuvassa oik.), Ari Wahlsten ja Ville Kaarnakari keskustelun pohdinnoissa.

Äänihaastattelussa reservin majuri, kirjailija Ville Kaarnakari, joka myös kommentoi sotaa Ukrainassa

Jätä kommentti