Varkauden Kuvataideyhdistyksen kesämyyntinäyttely kulkee elämän väreissä

Spread the love

Varkauden Kuvataideyhdistys tarjoaa kaupungin kesäiseen kulttuuritarjontaan oman osuutensa niin paikallisten kuin kauempaa tulevien lomailijoiden iloksi. Yhdistyksen POP UP -galleria on avautunut kolmatta kertaa Kauppakadun varteen (Kauppakatu 24) Yhdistyksellä on ollut ikkunanäyttelyitä ja nyt pääsee taas sisätiloihin nauttimaan paikallisten tekijöiden taiteesta ja ehkäpä tekemään myös löytöjä.

Tänä vuonna mukaan on lähtenyt 18 taiteilijaa ja töitä on galleriassa esillä 46, niin veistoksia kuin kuvataidetta. Samaan huoneeseen mahtuvat myös niin kokeneet konkarit kuin vasta siipiänsä kokeilevat tuoreemmat tekijät. Hetki taiteen parissa voi höllentää hektistä hässäkkää. Tunnekokemukset, kauniit maisemat ja luonto, ihana tai kivulias rakkaus, ja kaikenlaiset muutkin ihmissuhteet – kaikkea tätä elämäämme värjäävää löytyy näyttelystä monin sävyin kerrottuna ja monenlaisten tekniikoiden sisälle kudottuina tarinoina ja tulkintoina.

Äänihaastattelussa Varkauden Kuvataideyhdistys ry:n puheenjohtaja Johanna Aho sekä näyttelyyn osallistuvat kuvataiteen harrastajat Nea Kuismin, Harri Koivistoinen, Mauri Tissari ja Minna Väänänen

Jätä kommentti