Tyyskän touhuja ja villejä puutarhapenkkejä

Spread the love

Tiistaiaamun kävelyretki suuntautui Vekara-Varkauden nimissä Päiviönsaareen. Kotiseutukeskus Tyyskässä jo aamukymmeneltä käynnistyi hassujen hahmojen jumppa pihamaalla musiikin maustaessa hassuja jumppaliikkeitä ja piharakennuksessa käynnistettiin lystikkäät labratyöt – pääsi tekemään jännittäviä labrakokeita ja valmistamaan mm. sokerisateenkaaren.

Varkauden museoilla teemana oli ”Villit puutarhapenkit” – kuvataiteilija Jenni Tieahon kasvityöpajassa mielikuvituksellisia kuorrutuksia penkeille tai istuimille. Työpaja jatkuu myös keskiviikkona 14.6. Samalla on mahdollisuus tutustua Jenni Tieahon näyttelyyn ”Myrrys – luontoveistoksia” taidemuseon sisätiloissa.

Ja Valtatie 23:n varteen Sanomapainon verkkoaitaan oli jo ilmaantunut maanantaisen Kalaparaati-maalauspajan teoksia.

Jätä kommentti