Mitä ihmettä – Seikkailujen saarella on vesittynyt verkko

Spread the love

Vekara-Varkaus -festivaaliviikko on tämän kesän osalta 12.-18.6. ja tuolloin riittää tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Festivaaliviikon yksi pysyvä elementti on jo pitkään ollut Seikkailujen Saari, joka rakentuu nyt toista kertaa Tyyskänniemen Koukkulaan – lasten oma monitaiteinen elämysseikkailu veden ympäröimässä luontomaisemassa. Festivaaliviikon teemana on vesi ja Seikkailujen Saaressa on ”Vesittynyt verkko”. Mitähän kaikkea ihmeellistä on koettavissa…

Seikkailujen Saaren valmistelut ovat jo loppuvaiheessaan ja sunnuntaina on edessä saaren rakentamisurakka ottamaan vastaan festivaalivierailijat. Oheinen kuvaesitys antaa vain pienen välähdyksen siitä, mitä kaikkea nuoret kesätyöntekijät ovat Tehtaan koululla ahkeroineet.

Äänihaastattelussa Varkauden kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen johtava kulttuurituottaja Terhi Siippainen ja Seikkailujen saaren kesätyöntekijät Vilma Niiranen ja Lassi Koistinen

Jätä kommentti