Ryhtyisitkö perhehoitajaksi ikäihmiselle?

Spread the love

Kestävää hyvinvointia Pohjois-Savoon -hankkeessa järjestetään perhehoidon ennakkovalmennuksia ikäihmisten perhehoitajuudesta kiinnostuneille. Perhehoidon ennakkovalmennus antaa mahdollisuuden toimia ikäihmisten perhehoitajana omassa kodissa tai ikäihmisen kodissa. Kysyntää on myös ns. kiertäville perhehoitajille, jolloin on mahdollisuus tarjota hoivaa ja huolenpitoa esimerkiksi omaishoitoperheiden tueksi.

Perhehoitoa voi tarjota päivähoitona tai useamman vuorokauden mittaisina jaksoina esimerkiksi omaishoitoperheiden tueksi. On myös mahdollisuus perustaa oma perhekoti, jossa ikäihminen tulee osaksi perhettä.

Elokuun lopussa, torstaina 31.8. klo 17-19.30 asiasta järjestetään infotilaisuus Varkaudessa Yhdistystalo Warikolla (Ahlströminkatu 22). Tilaisuudessa on mukana Perhehoitoliiton kehittämispäällikkö Sanna Kosonen ja tilaisuuteen ovat tervetulleita myös sote-ammattilaiset ja yhdistykset. Lisätietoja antaa ikäihmisten perhehoidon projektikoordinaattori Kaisa-Liisa Hyvärinen, puh. 044 740 1572, sähköposti: kaija-liisa.hyvarinen@pshyvinvointialue.fi

Jätä kommentti