Musiikkiluokat esittivät koskettavan konsertin

Spread the love

”Hän on täällä taas, kuinka sua kaipasin, täällä taas, talven yli odotin, ja täällä taas, neiti kevät on tullut kaupunkiin.”

Myös näiden laulunsanojen ja musiikin myötä saatiin viettää ihana kevätkonsertti Warkaus-salissa Äitienpäivänä. Waltterin koulun musiikkiluokkien oppilaat järjestivät vähän yli tunnin mittaisen Rakkaudella äideille -konsertin, upeasti käsikirjoitetun ja juonnetun musiikkielämyksen – ”vauvoista vaareihin” – vietettiin koko perheen kodikas yhteinen hetki.

Ja kyllä ukinkin silmäkulma kastui useampaan kertaan konserttia ja laulujen sanoja kuunnellessa. Musiikilla on ihmeellinen voima – runsaat kiitokset musiikkiluokkien oppilaille ja opettajille. Kirkkaat heleät äänet soivat kauniisti – bändin, jousisoittimien, huilujen ja muiden soittimien säestäminä. Musiikkiluokkien kautta musiikkiharrastus elää ja jatkaa kasvuaan.

Jätä kommentti