Warkauden Nuorkauppakamarilla 60-vuotisjuhlavuosi

Spread the love

Nuorkauppakamaritoiminta on mahdollisuus jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Vetovoimaisia projekteja ja tapahtumia järjestetään yhdessä jäsenistön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tänä vuonna Warkauden Nuorkauppakamari ry on tullut kuuden vuosikymmenen ikään. Juhlavuoden merkeissä esillä on valokuvanäyttely Ravintola Kaks Ruusussa.

Warkauden Nuorkauppakamari on tuttu toimija alueellamme. Yhdistys toimii paikallisesti, mutta on samaan aikaan myös osa nuorkauppakamarien valtakunnallista verkostoa. Monelle kamaritoiminta on tarjonnut lisäbuustia työuralle sekä mahdollisuuden hankkia uusia taitoja tai verkostoja, jotka auttavat uusien ovien avaamisessa työelämässä. 

Paikallinen nuorkauppakamaritoiminta on vuosikymmenten aikaan ollut näkyvästi esillä paikkakunnalla – esimerkiksi SavonSampo -messut ja Sampea ja Samppanjaa -festivaali. Aikoinaan silloinen Varkauden Nuorkauppakamari luovutti uimahallin peruskiven symboloimaan rakennusvaiheen alkua 1969.

Äänihaastattelussa Warkauden Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Marianna Turunen, maailmanlaajuisen nuorkauppakamarijärjestön Suomen Senaatin senaattori Pekka Kinnunen ja Warkauden Nuorkauppakamarin valmistuva puheenjohtaja Miitta Murtoperä

Yksi kommentti artikkeliin ”Warkauden Nuorkauppakamarilla 60-vuotisjuhlavuosi”

Jätä kommentti