Vanha Varkaus -työpajat mestareille

Ruukkiyhdyskunnassa mestarit olivat korkeampaa ammattikuntaa. Mestareiksi ei synnytty, vaan sellaisiksi tultiin. Vanhan Varkauden mestarit kunnioittavat alueen kulttuuri- ja rakennusperintöä ja nostavat sen tuotteillaan uuteen arvoon.

Vanha Varkaus – Uusi suunta -hankkeen työpajoissa kootaan yhteen Vanha Varkaus -alueen mestarit, jotka yhdessä luovat alueen tarinaa, yhteisöä ja matkailun palvelu- ja tuotepaketteja, jotka johdattavat maailman Vanhan Varkauden sydämeen.

Ensimmäinen työpaja, 100 autenttista ideaa, järjestetään tiistaina 23.11.2021 klo 13–16 Kaks Ruusua -ravintolassa. Työpajassa inspiroidutaan Varkauden kulttuuriperinnöstä, matkailun trendeistä ja niistä syntyvästä kilpailuedusta.

Toinen työpaja, Matkakertomuksia lähitulevaisuudesta, on vuorossa tiistaina 7.12.2021. Työpajan tavoitteena on kiteyttää ja priorisoida kiinnostavimmat uudet matkailutuotteet lähitulevaisuuden matkakertomusten avulla.

Työpajasarjan viimeisessä kokoontumisessa, tiistaina 11.1.2022 siirrytään ”Matkakertomuksista tekoihin”. Työpajan tavoitteena on konkretisoida aiempien vaiheiden aihioista tuotteita ja määritellä ensimmäiset askeleet niiden toteutukseen.

Työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen sivulla https://navitas.tapahtumakalenterit.fi/

Jätä kommentti