Hyvän mielen joulukassi -kampanja alkaa jälleen

Varkauden kaupunki järjestää yhdessä K-Citymarketin, Prisman ja Tokmannin kanssa jo perinteeksi muodostuneen Hyvän mielen joulukassi -kampanjan ajalla 22.11.–15.12.2021. Kampanjan suojelijana toimii apulaiskaupunginjohtaja Joonas Hänninen.

Uutena asiana tänä vuonna kampanjassa on se, että tuotteita voi ostaa myös laajemmin, muistakin kuin mukana olevista kaupoista. Kampanjan tavoitteena on edellisten vuosien tapaan osallisuuden, yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen lisääminen sekä hyvän joulumielen tuottaminen. Jakelijatahoina mukana ovat kaupungin sosiaalitoimen, päihde- ja mielenterveyspalveluiden sekä kotihoidon lisäksi Varkauden ev.lut seurakunta, Perheentalo, SPR paikallisosasto ja Savon Koti. Uutena mukaan tulijana on nuorten Ohjaamo.

Äänihaastattelussa Varkauden kaupungin talousjohtaja Helena Pitkänen, kaupungin työllisyyspalveluiden tiimivastaava Pia Hedman sekä Citymarketin kauppiaat Aki ja Sini Tuononen.

Jätä kommentti