Erämaan kutsu -monologille lisänäytöksiä

Koronakeväänä 2021 Varkauden Teatterissa ensi-iltaan tullut taideteos Erämaan kutsu -monologi saa vielä neljä näytöstä syksyllä 2021. Erämaan kutsu – ikoninen Jack Londonin seikkailu saa neljä lisäesitystä Varkauden Teatterissa alkaen 4.9.2021. Teatterin sali on terveysturvallisesti pienennetty 230 paikasta 126-paikkaiseksi.

Näytelmä on tarina koirasta nimeltä Buck ja tapahtumat sijoittuvat kultakuumeiseen Yukoniin. Erämaan kutsu -monologi sisältää lukemattomia kerroksia. Se asettaa nähtäväksemme episodeja muun muassa rahan vallasta, rakkauden ikävästä ja luonnon voimista.

Erämaan kutsu on klassinen kertomus eläimen suhteesta luontoon ja omaan alkuperäänsä. Taiteilija Ville-Veikko Valtanen näyttelee tarinan kaikki kymmenkunta roolia ja tarjoaa katsojille seikkailuntäyteisen makupalan.

Jätä kommentti