Harjuranta-päivä lauantaina 24.7.

Perinteinen Harjuranta-päivä järjestetään tänä vuonna lauantaina 24.7. Kylätuvan pihamaalle rakentuu perinteinen tanssilava, jolla kelpaa pyörähdellä, säällä kuin säällä. Luvassa on mukavaa menoa koko illaksi.

Illan aloittaa klo 18 hurmaava Eija Kettunen, joka on niittänyt voittoja useissa laulukilpailuissa. Eijan meriitteinä mainittakoon Seniorilaulaja 2010 mestaruus, Mega Tähti 2014, Kainuun tangotaitokilpailun voitto 2016, Tangomaestro 2017, Laila ja Olavi -kilpailun seniorisarjan voitto 2017, SenioriMestarit laulukilpailun voitto 2018 ja Pentti Viherluoto -laulukilpailun voitto 2020.

Eijan jälkeen lavan valtaavat illan pääesiintyjät Duo Tangokuningas Petri Hervanto säestäjänään Anssi Huotari (harmonikka, kitara ja laulu). Petri ja Anssi viihdyttävät tanssikansaa klo 19 alkaen. Kannattaa siis kaivaa tanssikengät ja kellohelmat esiin, sillä nyt niitä pääsee tuulettamaan!

Loppuillasta tunnelmoi trubaduuri Jere Hartikainen, lisäksi Kylätuvan kahvio ja Martin pubi palvelevat kävijöitä koko illan.

Lapsiakaan ei ole ohjelmassa unohdettu, sillä alkuillasta Kylätuvan salin täyttävät villit rytmit lasten discossa klo 17-18. Ja mitä olisivatkaan kyläpäivät ilman perinteisiä arpajaisia, jonka pääpalkinto on tänä vuonna ihan huippu! Arpoja myydään klo 17 alkaen. Arvonta suoritetaan klo 20.30. Tapahtuma järjestetään huomioiden vallitsevat turvallisuusrajoitukset.

Jätä kommentti