Matka Metsäkansan maille -kierrosesitys Taipaleen kanavan alueella

Aikaikkunaa likimain vuosisadan taakse avataan Varkaudessa Taipaleen kanavan alueella heinäkuun alkupuolella, kun Teatteriryhmä Nimettömät  ja Varkauden Soittokunta tekevät neljä kertaa yhteisesityksen ”Matka Metsäkansan maille – tunnelmia tiettömien taipaleiden takaa”. Kyseessä on kanavan alueella tapahtuva kierrosesitys, joka perustuu Ivar Ekströmin valokuviin, liittyen Varkauden museoiden Metsäkansa-näyttelyyn.

Ensimmäinen kierros on torstaina 1.7. klo 18.30 alkaen ja seuraavat esityspäivät ovat maanantaina 5.7., torstaina 8.7. ja tiistaina 13.7. Kierrokselle pääsee mukaan parikymmentä ihmistä ja liput voi varata puhelimitse numerosta 040 5022205 tai sähköpostitse: romytar@gmail.com

Äänihaastattelussa Teatteriryhmä Nimettömät ry:n Tommi K. J. Taskinen ja Paula Heikkinen.

Jätä kommentti