Wanhan Varkauden Taiteiden yö elokuussa

Tulossa on taiteiden taikaa Varkauden Päiviönsaarella. Yhteistyössä Varkauden kulttuuritoimijat herättävät Wanhan Varkauden alueen henkiin ilon ja värin voimin perjantaina 13.8. Taiteiden yö -tapahtumalla. Alue herää eloon värikkään ja rikkaan kulttuurikattauksen merkeissä. Taiteiden yön tapahtuma-alueina on historiallisesti arvokas Päiviönsaaren alue – erityisesti Taidekeskus Väinölän pihapiiri, Varkauden museo, Itsenäisyydenpuisto ja Keskuskonttori piha-alueineen.

Haastavan ja rajoitetun koronavuoden jälkeen halutaan yhdessä tuoda ihmisille jälleen elämyksellisiä kokemuksia ja mieleenpainuvia elämyksiä taiteen ja kulttuurin kautta – tarjoten luovaa nostetta, joka nostaa hetkeksi arjen yläpuolelle. Ihmiset kutsutaan näkemään ja kokemaan – sekä myös luomaan ihan itse – taiteiden taikaa.

Äänihaastattelussa Taiteiden yö -tapahtuman projektivetäjä Johanna Aho.

Jätä kommentti