Teatterin taikaa -kurssille ilmoittautuminen alkaa

Varkauden Teatteri ja Vekara-Varkaus -festivaaliviikko tarjoavat tänäkin vuonna mahdollisuuden tutustua teatterin tekemiseen. Kaikilla 10-16 -vuotiailla teatterista kiinnostuneilla lapsilla ja nuorilla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla mukaan tsemppiryhmään.

Kurssilla tutustutaan roolihahmon luomiseen ja siinä pysymiseen. Lisäksi luodaan yhdessä riemukasta katuteatteria. Tänä vuonna vetäjänä on innostava, Varkauden Teatterinkin lavalta tuttu teatteri-ilmaisun ohjaaja ja opettaja Väinö Makkonen.

Mansikki ja mehtämutukat iskevät katuteatterin keinoin Vekara-Varkaus viikolla. Teatterilliset pop up -iskut ammentavat inspiraatiotaan comedia del artesta, hip-hop -kulttuurista ja hassuttelusta. Ryhmä esiintyy yllätyksellisesti keskiviikosta lauantaihin klo 10-14 välisenä aikana elävöittäen kaupunkia.

Tule rakentamaan oma hahmo ja ilahduttamaan ihmisiä turvallisesti! Harjoitukset ja pop up -esiintymiset toteutetaan ma 14.6. – la 19.6. klo 10-14.

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 15 teatterin tekemisestä kiinnostunutta lasta ja nuorta, iältään yli 10-vuotiaita. Osallistujat eivät tarvitse aikaisempaa kokemusta näyttämötyöstä. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 26.4.2021.

Tule tutkimaan ja tekemään teatteria oikeassa ympäristössä ja tsemppiseurassa.

Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu Varkauden Teatterin toimistoon puhelimitse puh. 044 364 8822 tai toimisto@varkaudenteatteri.fi

Järjestäjänä toimii Varkauden Teatteri yhteistyössä Vekara-Varkauden kanssa.

Jätä kommentti