Johanna Männistö – Varkauden Kuvataideyhdistyksen uusi puheenjohtaja

Yli seitsemän vuosikymmenen ikään ehtinyt Varkauden Kuvataideyhdistys ry on helmikuun puolivälissä saanut uudeksi puheenjohtajakseen taiteilija-yrittäjä Johanna Männistön, joka on ollut yhdistyksen toiminnassa mukana 2000-luvun alusta lähtien. Yhdistyksellä on suunnitteilla monenlaista toimintaa alkaneelle vuodelle – korona-ajan päätavoitteena on varmistaa eri keinoin taiteen saavutettavuutta tilanteista huolimatta.

Kuvataideyhdistys haluaa tuoda taiteen nähtäväksi ja koettavaksi – tässä ja nyt. Taiteen tekeminen ja kokeminen on erityisen tärkeää epävarmana aikana. tarvitaan aitoja elämyksiä ja hetkiä, jolloin huolet voi heittää nurkkaan – hetkiä, jolloin tunteet ja tuntemukset voivat vapaana väreillä ja purkautua.

Viime elokuun lopulla Maseutumarkkinoilla Taulumäen torilla Varkaudessa JohannaMännistö työnäytöksessään.
Äänihaastattelussa Varkauden Kuvataideyhdistys ry:n puheenjohtaja, taiteilija-yrittäjä Johanna Männistö.

Jätä kommentti