Anni Häkkinen haluaa ilahduttaa maalauksillaan

Sain vinkin, että varkautelainen, 26-vuotias Anni Häkkinen tekee hienoja tauluja. Puhelinsoitto ja tarinoitiin hetki.

Anni on ihan pienestä pitäen tykännyt piirtää ja maalata – ja sittemmin harrastus on säilynyt tietyllä tavalla ajanvietteenä. Puolenkymmentä vuotta sitten hän aloitti tiiviimmin maalata – vesiväreillä, akryyliväreillä, öljyliiduilla ja puuväreillä.

– Käytän mahdollisimman paljon eri materiaaleja ja joskus sekoitan materiaaleja keskenään. Tykkään aika paljon enkeleistä, tähdistä, planeetoista ja taivaankappaleista. Myös fantasia on tosi lähellä minua, kertoo Anni, jonka mukaan ideat teoksiin pulpahtavat pintaan.

Anni on tehnyt maalauksia jo siksi paljon, että niistä muodostuisi taidenäyttely, joka on hänellä jo pitkään ollut haaveena. Taulujen tekemiseen hän kertoo ryhtyvänsä kausittain, mutta joskus maalauksen parissa menee monta päivää ”yhteen putkeen”.

– Ajatuksenani on tilaustöitä tehdessäni, että haluan ilahduttaa ihmisiä, sanoo Anni, joka äskettäin on tehnyt facebookiin oman ryhmän, jossa hän myy maalauksiaan. Facebook-osoite:
https://m.facebook.com/profile.php?id=104370551527179&ref=content_filter

Kuvat: Minna Multanen

Jätä kommentti