Influenssarokotteiden toimituksessa viivettä

Spread the love

Influenssarokotteiden toimituksessa Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta on viivettä koko maassa, eikä uusia aikoja rokotuksiin voida antaa toistaiseksi Varkaudessa. Influenssarokotteiden suosio on ollut korkeaa. 

Influenssarokotukset, joihin ajat on jo varattu toteutetaan. Viiimeiset ajat influenssarokotuksiin on annettu eilen 19.11.2020

Ne kuntalaiset, jotka ovat jättäneet terveysaseman ajanvarauksen ja neuvonnan takaisinsoittopalveluun viestin influenssarokotuksen ajanvarauksesta saavat tekstiviestin, ettei aikoja toistaiseksi voida antaa. Uusia aikoja influenssarokotuksiin ei anneta toistaiseksi, koska tilattujen rokotteiden toimituksissa on valtakunnallisesti viivettä. Influenssarokotteita saapui Varkauteen loka-marraskuussa 7920.

Terveyden- ja hyvinvoinninlaitokselta on tilattu lisää rokotteita ja influenssarokotteet toimitetaan kuntiin pienissä erissä tasapuolisen saatavuuden takaamiseksi.

Kuntalaisia pyydetään seuraamaan Varkauden kaupungin kotisivuilta terveysaseman tiedotusta rokotteiden saatavuudesta ja rokoteaikojen varaamisesta. Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran viimeistään pe 27.11.2020.

Jätä kommentti