Suomen malli – mieluisa ja maksuton harrastus kaikille lapsille ja nuorille koulupäivän yhteyteen

Spread the love

Suomen mallin tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Pilottihaussa haetaan mukaan kuntia, jotka ovat valmiit käynnistämään toiminnan alkuvuodesta 2021. Toinen haku on ensi keväänä ja koskee syksyllä 2021 alkavaa toimintaa. Uudessa toimintamallissa keskeistä on lasten ja nuorten kuuleminen. Harrastukset valitaan oppilaiden toiveiden mukaisesti. 

Kutsumme harrastustoimintaa järjestäviä yhteisöjä (yhdistyksiä ja yrityksiä) mukaan suunnittelemaan leppävirtalaisille lapsille ja nuorille tarjottavaa, Suomen mallin mukaista harrastustoimintaa. Valmistelemme avustushakemusta valtiolle marraskuun aikana.
Ilmoita kiinnostuksestasi tällä lomakkeella:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/78229ef7-55d5-428b-b6c2-c563d161721d?displayId=Fin2128515

Jätä kommentti