Uusi kuva Leppävirran kirjastokorttiin

Spread the love

Leppävirran kirjasto avasi 31.8. valokuvakilpailun, jolla etsitään uutta kuvaa kirjastokorttiin. Ehdotuksia tuli 31.8.-20.10 välisenä aikana yli 60. Upeista kuvista valittiin yhdeksän finalistia joille kuntalaiset voivat antaa ääniä marraskuun aikana.

Voit äänestää suosikkiasi marraskuun aikana osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/052564CA1895E463 (toimii parhaiten tabletilla tai älypuhelimella).

Voit myös tutustua kirjastolla finalistikuviin ja antaa äänesi paikan päällä. Kuvat ja äänestyslaatikko ovat kirjaston lehtilukusalissa marraskuun ajan.

Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia niitä valokuvaajia jotka osallistuivat kilpailuun. Osallistuneiden suuri määrä ja kuvien korkea taso kertovat vireästä valokuvaamisen harrastuksesta paikkakunnalla. Raadin tehtävä finalisteja valitessaan oli vaikea.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta valitsee finalistien joukosta voittajan 10.12. kokouksessaan. Uusi kirjastokortti ja sen kuvaaja julkistetaan Lainan päivänä 8.2.2021 ja palkitaan 500 €:n palkinnolla.

Jätä kommentti