Wellness Warkaus tarjoaa hyvinvointia peruna kerrallaan

Loppukeväästä 2020 alkanutta Wellness Warkaus -toiminta tähtää Varkauden kaupungin työntekijöiden työn parempaan sujuvuuteen, digitaalisuuden tehokkaampaan hyödyntämiseen ja työssä jaksamiseen muuttuvan työympäristön keskellä. Muutoksentekijöitä ovat kaupungin johto ja erityisesti tukipalveluiden työntekijät. Kehittämistyöhön osallistetaan myös kuntalaisia ja muita asiakkaita.

Nyt kahdessa kick-off -tilaisuudessa on ”potkaistu liikkeelle” Varkauden kaupungin ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteinen, varkautelaisten hyvinvointiin tähtäävä kehittämistyö, jonka tavoitteena on ”arjen gourmeen” tarjoaminen, tuottamalla hyvää arkea varkautelaisille. Wellness Warkaus -työtä tehdään hankkeena Euroopan sosiaalirahaston tuella vuoden 2020 loppuun saakka. Hanketta koordinoi Savonia-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana toimii Varkauden kaupunki.

Käytännön kehittämistyössä hyödynnetään Savonia-ammattikorkeakoulun hyvinvointiasiantuntijuutta ja erityisesti wellness-liiketoiminnan osaamista. Wellness-opiskelijat osallistuvat myös työhön yhdessä Varkauden kaupungin työntekijöiden kanssa – mukana myös opinnäytetyöt.

Videojutussa haastateltavana Varkauden kaupungin henkilöstöjohtaja Nina Holopainen.

Jätä kommentti