Suomi onkii -tapahtuma Varkaudessa elokuun lopulla

Suomi onkii -tapahtumia vietetään lauantaina 29.8. – päivä on myös Suomen luonnon päivä. Myös Varkaudessa kyseisenä päivänä on koko perheelle suunnattu onkitapahtuma, jonka järjestävät Etelä-Savon Vapaa-ajankalastajat ry ja VaPa Varkaus ry. Onkitapahtumalla opastetaan vastuulliseen kalastamiseen ja tapahtumapaikalta voi lainata välineet onkimiseen. Ja nuorille järjestetään mukavaa ohjelmaa.

Vuonna 2020 Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) viettää 20-vuotisjuhlaansa. Juhlavuosi näkyy pitkin vuotta eri puolella Suomea tapahtumin, tempauksin ja haastein. Tavoitteena on, että vuonna 2020 koko Suomi kalastaa yhdessä – perheen, ystävien tai vaikkapa työporukan kera. Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön arvoina ovat elämyksellisyys, luontosuhde, vastuullisuus ja kaverit, jotka näkyvät juhlavuotta ohjaavina kärkinä.

Juhlavuodessa ovat mukana kaikki 13 vapaa-ajankalastajapiiriä seuroineen ympäri Suomen. Juhlavuoden aikana kannustetaan kaikkia kalastuksesta kiinnostuneita tutustumaan paikalliseen seuratoimintaan ja kalastusharrastukseen, joka tuo iloa, elämyksiä ja hyvinvointia ympäri vuoden. Valtakunnallinen Suomi onkii -päätapahtuma on sunnuntaina 30.8. Lappeenrannassa.

Jätä kommentti