Hertunrannan lähiliikuntapaikka avattiin aurinkoisesti

Spread the love

Lähiliikuntapaikan avajaistunnelmissa äänihaastattelussa Varkauden kaupungin liikunta- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Jorma Saastamoinen, Varkauden kaupungin liikuntapaikkojen esimies Marko Kukkonen sekä Warkautelaiset ry:stä puheenjohtaja Tiina Immonen ja liikuntaryhmän vastaava Toini Juvonen-Nissinen.

Varkauden uuden lähiliikuntapaikan, Hertunrannan lähiliikuntapaikan avajaisissa riitti iloista mieltä, aurinkoa, näytöksiä ja toimintaa. Urheiluseurat esittelivät toimintojaan ja esittelyssä oli myös Varkauden kaupungin lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma. 

Avajaisten yhteydessä käynnistettiin Liikkuva Warkaus -ohjelma, jonka tarkoituksena on järjestää pääsääntöisesti lauantaisin maksutonta, avointa ja ohjattua liikunnallista toimintaa kaupunkilaisille. Liikkuva Warkaus -ohjelmassa on mukana 12 seuratoimijaa, Warkautelaiset ry:n ja Varkauden kaupungin lisäksi. Liikkuva Warkaus sisältää yhteensä 33 liikunnallista tapahtumaa ja ensimmäinen on Varkauden Moottoriurheilukeskuksessa lauantaina 14.9. alkaen klo 10.

Klikkaamalla kuvaa pääset galleriaan.

Jätä kommentti