Syksyn ensimmäinen Klubi –ilta Myrskyluodon Maijan merkeissä

Spread the love

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa jatkuvat Klubit keskiviikkona 4.9.2019 klo 19. 

Tuolloin Klubi-illan keskiössä on Myrskyluodon Maija -musikaali.  

Luvassa on taatusti lämminhenkistä tarinointia. Illan aikana tulevat tutuiksi tekijät roolien takana. Musikaalin ohjaaja Ville Kiljunen kertoo musikaalin teemoista. Makupaloja musikaalissa esitettävistä kappaleista pääsee kuulemaan kapellimestari Sami Ruutiaisen säestämänä.

Tämän Klubin yhteislaulut ovat merellisiä. Ilmoille kajahtavat mm. Albatrossi, Vanha merimies muistelee ja Merimieslaulu. Ja niin kuin Klubeissa aina – yllätykset ovat mahdollisia. 

Supersuosittujen Klubi-iltojen pitopaikka on Varkauden Teatterin aulalämpiö. Teatteri-Baari palvelee yleisöä koko tapahtuman ajan. Tilaisuuden arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia. Ovimyynti avautuu tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti