Leppävirran kirjasto mukana Lasten ja nuorten tietokirjapäivässä 30.8.

Spread the love

Tietokirjailija Viljami Ovaskainen Ilomantsista tulee Leppävirralle kirjailijavieraaksi perjantaina 30.8. , jolloin vietetään valtakunnallista Lasten ja nuorten tietokirjapäivää osana tietokirjaviikkoa. Leppävirran kirjasto pääsi mukaan TIETOKIRJA.FI-päivään, jolloin Tietokirjallisuuden edistämiskeskus rahoittaa 20 lasten- ja nuortentietokirjailijan vierailua ympäri Suomea.

Viljami Ovaskainen on graafikko, joka on tehnyt useita lapsille ja nuorille suunnattuja luontoaiheisia tietokirjoja. Koska Leppävirran kirjaston kokoustila on pieni, Ovaskainen esiintyy Leppäkertun koulun auditoriossa. Tilaisuus on osa kirjaston kouluyhteistyötä, ja se pidetään perjantaina 30.8. kello 12. Leppäkertun koulun oppilaiden lisäksi tilaisuus on kaikille avoin. Leppäkertun koulu on tuoksuton ja kengätön.

Jätä kommentti