Satoisa Syksy 2019 ja Omenawarkaus esittäytyvät syyskuun puolivälissä

Spread the love

Äänihaastattelussa Savon Silmut -hankkeen projektijohtaja Armi Nissinen, Harri´s Food Factoryn yrittäjä Harri Pynnönen ja Omenakollektiivin jäsen numero 4.

Monenmoista herkkua, ruokatuotannon satoa ja kädentaitajien tuotteita on luvassa syyskuun puolivälissä ohjelmallisessa pienmessutapahtumassa ”Satoisa Syksy 2019” Varkaudessa Juhlatila Nizzassa. Päivämäärä on lauantai 14.9. ja tapahtumaa edeltää jo perjantai-iltana 13.9. etkot Harri´s Food Factoryn lähiruokaillallisen merkeissä. Varsinaisena tapahtumapäivänä lauantaina on runsaan ohjelmatarjonnan lisäksi Juhlatila Nizzassa lähiruoasta valmistettu lounas.

”Eikä tässä vielä kaikki” – lähestulkoonkaan. Lauantaipäivään ja iltaan liittyy Omenawarkaus-tapahtuma. Eli perjantai-illasta lauantai-iltaan tapahtuu…

Jätä kommentti